ΑΔΕΙΟ ΜΗΤΡΟΤΗΤΑΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ ΤΟ 2017

Στην Κύπρο του 2017 που ολα τα εχουμε εκσυγχρονίσει  και τα εχουμε αναβαθμίσει ακομα να αναβαθμίσουμε το πιο σημαντικό.

Το χρονικό διάστημα που μια μάνα κάθεται στο σπιτι με το μωρο της! Δίνουν τέσσερις μήνες και πρέπει να ειμαστε και ευτυχισμένες γιατί παλιά μολις γίνονταν το παιδί σαράντα ημερών οι γυναίκες επέστρεφαν στις δουλειες τους. Μα ειμαστε σοβαροί. Τοτε ηταν άλλες εποχές υπήρχαν παππούδες και γιαγιάδες και πρόσεχαν τα μωρα στο σπιτι. Τωρα το μωρο το αφήνεις σε μια ξένη γυναίκα. Τοτε δεν ήξερα οτι ως περισσότερο μείνει το μωρο με την μάνα του τόσο το καλυτερο. Τοτε γενικά δεν ήξερα.

725917939-baby_hand_14918338_by_stockproject1-d38o45t

Ας μην παραδειγματιζόμαστε από τις άλλες χώρες μόνο στους τρόπους διασκέδασης και στο τρόπο ζωής τους. Αλλά ας πάρουμε και αυτά τα παραδείγματα. Στην Σουηδία άκουσα 1,5 χρόνων η μητέρα και 1,5 ο πατέρας. Μιλούσαμε με μια κοπέλα που δουλεύει σε γνωστο φούρνο και πιστεύω είναι από τη Βουλγαρία και στη χώρα της μου είπε 3 χρονια πληρωμένη άδεια η μητέρα.

Και στην τελική ποσό εύκολο είναι να αφήσεις 16 εβδομάδων μωρο σε οποιοδήποτε τα χέρια και να πας δουλεια! Και στις γιαγιάς τα χέρια να αφήσεις το μωρο δεν είναι το ίδιο! Το μωρο εχει ανάγκη την μητέρα του ειδικά το πρωτο χρονο της ζωής του.

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.