ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΜΑΜΑ ΧΑΡΟΥΜΕΝΑ ΠΑΙΔΙΑ!ΚΟΛΠΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ

Η αλήθεια να λέγεται ο ρόλος της μαμάς είναι ο πιο απαιτητικός αλλά και ο πιο σημαντικός ρόλος που ειχα στην ζωή μου. Μπορεί να μου αρέσει η δουλεια μου και να χρειάζεται να δουλεύω πολλές ωρες αλλά προσπαθώ το προγραμμα τις δουλειάς μου να είναι προσαρμοσμένο στις ανάγκες του παιδιού μου και γενικά τις οικογένειας μου.

Πρώτα από ολα πάντα θα υπάρχει φαγητό, αν δεν παω εγω να το πιασω από την κοπέλα που το προσέχει θα εχω φροντίσει να παει ο πατέρας του και πάντα θα σχολασω και θα παω σπιτι να κανουμε το μπανιο μας, να παίξουμε και να το βάλω για ύπνο! Ή εγω ή ο πατέρας του. Πάντα πανω από ολα έρχεται το παιδί μας!

Αλλά πάντα αφήνω και λιγο χρονο για εμενα. Να χαλαρώσω διαβάζοντας ένα βιβλίο, να παω κομμωτηριο, να δω τις φίλες μου να βγω μια βολτα με η χωρίς το μωρο.

Ναι μου αρέσει ο καινούργιος μου ρόλος αλλά χρειάζομαι χρονο και για μένα. Αν ειμαι εγω καλα θα είναι και όλη η οικογένεια. Αν ειμαι εγω χαρούμενη θα βγαίνει και στην οικογένεια μου. Αν εχω εγω ισορροπία στην ζωή θα εχω και ισορροπημένη οικογένεια.

Ποιο είναι το μυστικό για να εισαι χαρούμενη και ισορροπημένη ως νέα μητέρα;

Κανεις τα πάντα γνωρίζεις οτι δεν τα κανεις τελεια δεν σε ενοχλεί και συνεχίζεις την προσπάθεια να φτάσει το τέλειο.

Είναι ευτιχισμενες με την ζωή τους και την οικογειεια τους, τους αρέσει δηλαδή ο ρόλος της εργαζόμενη μητέρας και προσπαθούν να ισορροπήσουν την ζωή τους βάζοντας προτεραιότητες.

Βρίσκουν χρονο να ασχοληθούν με τα παιδιά τους, να παίξουν και να τους μάθουν πράγματα.

Βρίσκουν χρονο να τα πουν με τις φίλες τους.

Βρίσκουν χρονο να ασχοληθούν με τον εαυτό τους.

Μοιράζονται τις ευθύνες τις οικογένειες με τον άντρα τους, Οχι μόνο γιατί είναι καλό να συμμετέχει στα θέματα τις οικογένειας αλλά επειδη γνωρίζουν οτι δεν μπορούν ελέγχουν ολα μόνες τους.

Τέλος βρίσκουν χρονο να συναντηθουν με τον άντρα τους και να χαλαρώσουν παρέα κάνοντας κατι χωρίς τα παιδιά.

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.