Πως θα βγάλετε έξτρα εισόδημα από το σπίτι μέσω Ίντερνετ;

Ψάχνετε έναν τρόπο να βγάζετε λίγα έξτρα χρήματα απασχολούμενοι ένα μισάωρο την ήμερα; Θέλετε απλά μια ιδέα για να κερδίσετε κάποια έξτρα χρήματα;

Σίγουρα θα έχετε ακούσει ότι μπορείτε να βγάλετε χρήματα από το διαδίκτυο και να αποκτήσετε ένα εισόδημα από το ίντερνετ μέσα στην κρίση. Διαβάστε κάποιους απλούς τρόπους για να καταφέρετε.

Ο σημερινός κόσμος είναι γεμάτος δυνατότητες που μόνο να ονειρευτεί μπορούσε η γενιά των γονέων μας. Η τεχνολογία της επικοινωνίας έχει μετατρέψει το μέσο σπίτι σε καλά εξοπλισμένο παγκόσμιο γραφείο και πολλοί νέοι βγάζουν χρήματα από το ίντερνετ από το σπίτι τους.

Ίσως έχετε ακούσει για το Paid-To-Click Sites, είναι ο πιο εύκολος και ανέξοδος τρόπος να κερδίσετε χρήματα. Είναι σελίδες τις οποίες ο χρήστης βλέπει διαφημίσεις από 3-30 δευτερόλεπτα και αμείβεται συνήθως από 1 σεντ για την κάθε μια. Για μεγαλύτερη αμοιβή μπορεί να συμπληρώνει έρευνες ή να εκτελεί κάποια σύντομα καθήκοντα. Ακόμα μπορεί να κερδίσει χρήματα συστήνοντας άτομα στην εταιρία μέσω του κωδικού του. Αν κάποιος έχει την όρεξη να το ψάξει μπορεί να βγάλει ένα αξιόλογο μηνιαίο εισόδημα με:

  • προσωπική καθημερινή παρακολούθηση των διαφημίσεων και εγγραφή νέων χρηστών με την προώθηση του προσωπικού του κωδικού
  •  Ενοικίαση Referrals που Προσφέρουν συνήθως οι ίδιες οι εταιρίες.
  • Αναβάθμιση Συνδρομής (Upgrade) ώστε να αυξηθούν οι αμοιβές για τα κλικ, οι προμήθειες κλπ.

Στο ίντερνετ υπάρχουν πολλά PTC Sites, αλλά δεν είναι όλα αξιόπιστα. Τα πιο αξιόπιστα που έχουμε δοκιμάσει είναι Neobux  το οποίο είναι στα ελληνικά και πληρώνει άμεσα και το Cash Mining το οποίο πληρώνει άμεσα.

Σας προτείνουμε να μην κάνετε άμεσες αναλήψεις των κερδών σας αλλά να τα επενδύετε νοικιάζοντας referrals που θα κλικάρουν για σας αυξάνοντας σας έτσι τα κέρδη σας.

To άλλο site που δοκιμάσαμε και μας άρεσε είναι το Mingle Cash. Το οποίο πληρώνει του χρήστες να παίζουν παιχνίδια και να βλέπουν διαφημίσεις από το υπολογιστή τους ή και το κινητό τους. Το κάθε παιχνίδι πρέπει να παίζετε το λιγότερο για 90 λεπτά και για κάθε παιχνίδι κερδίζεις από ένα 1 σεντ. Και εδώ μπορεί να ενοικιάσετε referrals και να κερδίζετε από τα κλικ τους.

Για να μπορείτε να πληρώνεστε από αυτές τις εταιρείες πρέπει να ανοίξετε (δωρεάν) λογαριασμούς Paypal και Payza.

 

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.