Τα δώρα των Χριστουγέννων για τον εαυτό σας

Λένε ότι τα Χριστούγεννα  γίνεσαι πιο δοτικός, αλλά καλό είναι επίσης να περιποιηθείτε και τον εαυτό σου κατά την διάρκεια της εορταστικής περιόδου.  Θεωρούμε ότι αυτά τα καλούδια είναι χρήσιμα  για την καθημερινότητα σας, οπότε μην ξεχάσετε και το δικό σας δώρο κατά τη διάρκεια των Χριστουγεννιάτικων αγορών σας. 

Ίσως η cross body bag σας χρειάζεται ανανέωση, γι ‘αυτό βρήκαμε αυτή από το ASOS.  Το νέο αξεσουάρ σας, σας αφήνει ελεύθερα τα χέρια ενώ βρίσκεστε στη δουλειά. 


Ίσως μια από τις αποφάσεις της νέας χρονιάς είναι να τηρείται το χρονοδιάγραμμα των εργασιών σας, οπότε καταγράψετε το πρόγραμμα σας σε ένα ημερολόγιο από το AMAZON.

Έχετε δει πιθανώς αυτά τα περιδέραια Missoma σε όλη την κοινωνική σας, έτσι πώς τελικά να θεραπεύσετε τον εαυτό σας σε ένα; Εάν τα περιδέραια δεν είναι το δικό σας αξεσουάρ, έχουν μια εκπληκτική συλλογή από βραχιόλια και σκουλαρίκια.

Μην περιμένετε μέχρι το νέο έτος για την ετήσια τακτοποίηση. Αγαπάμε αυτό το καθρέφτη  τοίχου από τον ASOS για να κρεμάμε περιδέραια, βραχιόλια και ακόμη και ζώνες

Advertisements

Απάντηση

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.